Românul care a inventat casa care se construiește în doar 6 ZILE! Este perfect izolată și mult mai ieftină!

Mathe Laszlo, născut la Zalău, inventat un sistem revolutionar, care îți permite să construiești, în DOAR 6 ZILE, o casă perfect izolată.
Sistemul revolutionar se numește Thermodul System si garantează pănă la 90% conservarea energiei prin izolarea termică, fiind deja tot mai folosit în America, și Africa, dar și Germania și Austria.

Mathe Laszlo si-a dorit să găsească o soluție fiabilă atât pentru mediul înconjurător cât și pentru noi ca oameni, înțelegând nevoile generatiei Y și nevoia lor scăzută de a deține proprietăți scumpe ale caror ipoteci le-ar seca mai mult de jumatate din venituri.

Avantajele Thermodul:

  1. este “verde” – consum mic de energie, reducere energetica de minim 70%, în comparație cu alte sisteme de constructii de pe piata
  2. este rapidă, aproximtiv 30% economie de timp la constructie
  3. este masiv si rezistent la calamitati naturale
  4. este monolitic
  5. este foarte versatile, se poate construi in orice forma architecturala
  6. ofera o clima placuta in casa/apartament
  7. necesita mai putine reparati / nu se crapa pereti

E mai ieftin decât o casă normală?

“Categoric DA. Cand vorbim de o casa la cheie, cu Thermodul System putem obține costuri cu 20-30% mai mici decat la o casa tradiționala. Si aici vorbim de o constructie ecologică, fără lemn, prielnică mediului inconjurator, dar nu in ultimul rand perfect izolată. Îmi e milă de oameni care cred că dacă au lipit postiren de 10 cm. Pe exteriorul casei au o locuință izolată.

Da, este mai bine decat nimic, dar diferenta nu este foarte mare. Dacă iarna îmi iau o haină dar nu îmi pun ciorapi si căciulă, am toate sansele să înghet.

Și atenție! La preturi mai mici decat o casa din cărămidă (care a fost inventată cu aproape 100 de ani în urmă), izolată de formă”, a mărturisit Mathe Laszlo, inventorul tehnologiei Thermodul System.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.