HULK exista in realitate! Si este chiar mai musculos ca versiunea animata din filme! Incredibil !

Mulți dintre noi am crescut vizionand personaje animate și am dorit întotdeauna să le întâlnim. Avand aceeași curiozitate cu privire la modul în care ar arăta în viața reală, am ajuns pe taramurile Disney sau la parcurile de distracții unde am gasit oameni care purtau elemente de recuzită ca acele personaje. Ei erau foarte concentrati la locul de muncă și aproape că ne-au făcut să credem că Mickey Mouse sau Donald Duck se aflau în fața noastră. Deși nu a fost niciodată adevărat pentru că nu au existat niciodată.

Am realizat acest lucru pe măsură ce am crescut și am acceptat faptul că personajele animate nu pot deveni niciodată o realitate. Dar, dacă, astăzi vă spun că există un Hulk sau Hercule în lumea reală și este rezident al Iranului. Așa cum ți se pare surprinzător, am fost uimit și după ce am citit despre el. Mai târziu a trebuit să cred că acest om care a câștigat numele de Hulk este real. Si acum ca esti curios trebuie sa-ti ofer putin mai multa informatie depsre el:

Citeste in continuare despre acest personaj din povesti

Hercule Persan

Super-eroii fictivi de la Hollywood nu pot fi văzuți doar în filme, deoarece această persoană există și în viața reală. Fa cunostinta cu Sajad Gharibi, în vârstă de 25 de ani, rezident al Iranului. S-a asigurat că într-o lume în care este vorba despre prezența cuiva pe social media, și-a câștigat numele în lumea virtuală. Continuați să citiți pentru a afla totul despre el.

175 de kilograme

Omul care este cunoscut sub numele de Hercules persan nu este o glumă, deoarece omul este în stare să ridice aproape 175 kg când cântărește doar 155,5 kg. Sajad a devenit faimos în lumea social media, odată ce a început să-și posteze fotografiile pe platforma de distribuire a imaginilor Instagram și acum are mai mult de 302 k de adepți.

Culturist profesionist din Iran

În afară de faptul că este o senzație de internet, el continuă să participe și la competițiile de culturism unde reprezintă țara sa. Totusi lipseste ceva de la postarile sale.

Nu spune nimic de dieta

Este o tendință generală urmată de persoanele implicate în lumea culturismului, facand adesea postari legate de dieta pe care o urmează sau de modul în care oamenii pot construi un corp ca al lor. Omul, comparat cu super-eroul ficțional, nu crede în urmărirea acestei tendințe, deoarece el postează imagini cu construcția sa masivă, dar nu numai asta.

Multi culturisti doar viseaza

Chiar daca majoritatea oamenilor se duc zilnic la sălile de sport pentru ca și doresc să aibă un astfel de fizic, „Hulk-ul iranian” a dezvăluit că dorește să se alăture forțelor împotriva ISIS și să fie soldat. Nu toți sunt impresionați, deoarece unii îi spun „fiară”.

Combinatie de engleza si farsi

Într-un videoclip postat pe Instagram, Sajad vorbește în Farsi: „Am spus mereu și voi spune că voi fi un soldat pentru țara mea”, și mai spune că el se arată a fi capul Forței Quds, o unitate specială de forțe din Iran.

El preferă să scrie în Farsi în postarile sale de pe Instagram, dar folosește limba engleză în timp ce scrie hashtag-uri.

Corp amenintator

În timp ce unii aspiră la dezvoltarea unui astfel de corp, alții se sperie și datorită greutatii sale. Se pare, de asemenea, că are un gât foarte mic, dar asta se datorează si mușchilor spatelui și a umerilor care ies în evidență.

Prietenii si familia sunt de alta parere

Un corp ca acesta nu inseamna ca persoana nu este drăguță sau politicoasa. Familia lui crede că e un tip foarte dulce și de bună calitate.

Cateva hashtaguri

#strongman #strongbody #big #mucsles and #powerful sunt cateva hashtaguri pe care le foloseste Hercule Persian.

Pozand langa obiecte

Sajad iubește, de asemenea, să proiecteze cât de mare este atunci când pozeaza cu obiecte care apar mult mai mici atunci când le ține. La fel ca imaginea Red Bull

Nu totdeauna fara tricou

Posteaza si imagini care reflecta alte activitati obisnuite din rutina sa zilnica

Poza religioasa

Dupa cum vedeti viata sa nu este legata doar de culturism si fiare grele. Rugaciunile nu lipsesc din rutina sa zilnica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.