În pat făcea asta noapte de noapte timp de 5 ore fără oprire, iubitul ei a prins-o și a părăsit-o fără să se gândească de două ori: ,,Așa ceva nu e normal” Fata recunoaște că e obsedată și

Charlotte Michaels are 23 de ani și are o mare problemă care îi afectează viața amoroasă.

Fata a povestit jurnaliștilor de la The Sun că toți bărbații care aud de obsesia ei fug mâncând pământul, dar ea precizează că nu i se pare atât de ciudat. Iată cum își descrie chiar ea ,,problema”:

,,Am încercat să ies la întâlniri dar după câteva săptămâni ei înțeleg că faptul că îmi fac non-stop selfie-uri nu e doar o fază și nu se va opri niciodată.

Pentru mine selfie-urile sunt pe primul loc, iar dacă acești bărbați nu sunt în stare să facă față situației, e problema lor – nu e loc în viața mea și pentru o relație și pentru selfie-uri”, a spus ea conform Cosmopolitan.

Din păcate (sau din fericire?) e adevărat, Charlotte are o singură pasiune și obsesie în această viață: selfie-urile. Ea mărturisește că dependența ei de a se fotografia singură e atât de reală încât ,,suferă” de adevărate crize dacă nu adună multe like-uri la poze cu chipul ei în 15 minute:

,,Simțul de ușurare pe care îl simt când like-urile încep să curgă e incredibil. Îmi place ca oamenii să îmi spună că sunt frumoasă”.

În plus, ea mai spune că gândul de a-și pierde telefonul în care are toate autoportretele ei prețioase, o îngrozește:

,,Sunt într-o constantă stare de panică referitor la pierderea telefonului. L-am pierdut o dată când am împlinit 21 de ani, dar a fost una dintre cele mai urâte zile ale mele. Îmi făcusem 64 de selfie-uri în opt ore și am plâns ore în șir știind că nu le voi recupera niciodată”.

Charlotte recunoaște că nu a mers la niciun medic pentru compulsia ei, dar crede că va consulta un psiholog în viitor.

Iată câteva din capodoperele ei:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.