O tânără trece printr-o dramă: ”Am 20 de ani și sunt ‘domnișoară’. Presiunea este insuportabilă” ; Ce îi fac băieții când află secretul ei

O tânără de 20 de ani a avut curaj să povestească o mare problemă personală, care îi afectează negativ viața: ”Am 20 de ani și presiunea cauzată de faptul că sunt încă domnisoara este insuportabilă: toată lumea se uită urât la mine când spun că nu am întreținut relații până acum. Simt că oamenii de vârsta mea mă judecă, din cauză că ei spun că sunt imatură doar pentru că sunt virgină, iar asta mi-a afectat viață socială.”

Pamela, specialista în relații și viață intima spune că înainte de orice, viața intimă a tinerei trebuie să rămână privată și că nu ar trebui să fie subiectul de discuție al prietenilor ei: ”Nu trebuie să dezvălui astfel de informații private și este bine să știii că mulți oameni mint despre asta oricum. Ar fi o decizie deșteaptă să eviți astfel de subiecte.” declară experta.

Înainte de a se gândi la o relație intimă, experta o sfătuiește pe tânără să își cunoască propriul corp și să se simtă confortabil fără să aibă nesiguranțe sau inhibiții: „Dacă presupui că potențiali iubiți te vor judeca mereu va fi mai greu pentru tine să te conectezi intim cu ei. Dacă insă te simți confortabil în corpul tău și îți cunoști punctele forte, bărbații vor fi mai atrași de tine.”

Femeia este sfătuită să nu se grăbească, să o ia ușor și să aștepte partenerul potrivit, cu care să se conecteze atât mental cât și fizic. Pierderea fecioriei nu este doar un lucru care trebuie tăiat de pe o lista, iar o viață intima sănătoasă este un proces lung, care necesită timp și răbdare.

Te-ar putea interesa si: Minerul dormea în mină când a simțit o MUȘCĂTURĂ, s-a trezit, s-a uitat în jur și a văzut un șobolan pe care l-a gonit, dar acesta revenea mereu!

Această poveste s-a petrecut într-o mină. Trebuie să știți că în timpul pauzei de masă niciun miner nu iese la suprafață, toți mănâncă în mină.

De această dată unul dintre mineri a adormit după prânz dar i-a rugat pe colegii săi care lucrau pe aceeași tură să îl trezească la sfârșitul pauzei dar de această dată toți plecaseră de lângă el pentru câteva minute și au uitat.

Bărbatul s-a trezit, dar nu pentru că așa ar fi vrut el, ci pentru că ceva îl mușca de un deget, senzația era puternică și extrem de neplăcută, în aceste condiții nu putea dormi. Așa că a deschis ochii și a văzut un șobolan!

A încercat să îl alunge cu mâna sau cu tonul ridicat al cuvintelor de ocară și s-a culcat, dar chiar când a închis ochii iar, rozătoarea l-a mușcat din nou! A aruncat cu pietre în el și numai ce nu făcuse, însă șobolanul nu avea de gând să-l lase în pace. A scuipat, s-a ridicat și a început să fugă după el pe cărare.

La 30 de secunde după ce s-a ridicat din locul unde dormise, spațiul acela s-a umplut cu dărâmături. Tavanul se prăbușise. După această întâmplare, când bărbatul vine la serviciu și se așează să mănânce, el este vizitat de șobolanul respectiv. Rupe un sfert din bucata de paine și o dă rozătoarei. Stau și mănâncă împreună. După prânz animalul pleacă. Și așa se întâmplă de fiecare dată, conform Perfect Media.

De unde știe șobolanul mereu când este tura minerului, rămâne un mister pentru toată lumea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.